Offpiståkning i Gulmarg – Himalaya, Kashmir, Indien

Resa till Gulmarg

Flyg till Delhi och Srinagar
För att komma till Gulmarg flyger du först till Delhi och därefter inrikes till Srinagar.  Sträckan Delhi – Srinagar tar cirka 1 timma och kostar ungefär 700kr enkel väg.

Internationella flyg till Delhi anländer till den internationella terminalen och anslutande flyg till Srinagar avgår från inrikesterminalen. De två terminalerna ligger några kilometer från varandra och det är 20-30 minuters transfer mellan terminalerna med taxi. Det är viktigt att du har minst 3 timmar mellan planerad ankomst till Delhi och anslutningsflyget till Srinagar.

Att tänka på när du flyger inrikes i Indien är att inte ha batteriet eller dylikt i handbagaget då säkerheten är rigorös.

Transfer till Gulmarg
Sträckan mellan Srinagar flygplats och Gulmarg, eller det omvända, är ca 50 kilometer och görs enklast med taxi (kan beställas i förväg av hotellet i Gulmarg). Resan mellan Srinagar och Gulmarg tar normalt cirka 2 timmar. Priserna varier beroende på hur bra du är på att förhandla, men betala inte mer än motsvarande 400 SEK för den ovan nämnda sträckan. 

Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.