Helikopterskidåkning Alpinism & Klättring
Offpist skidåkning Grupp & Konferens Om oss
Toppturer & Ski touring Bildgalleri Kontakt

Morgan  Salén

Morgan bor på de orter jobbet tar honom. Chamonix - Lofoten - och övriga Världen. Kommer från Göteborg från början och har ofta hållit våra laviunkurser i Göteborg på hösten. Med en glad positiv energi och stor nyfikenhet på både berg och människor är han en mycket uppskattad bergsguide.
Kommentarer från gäster som rest med Morgan:

"Fantastiska bergsguider på Mountain Guide Travel! Ett förslag är att ha en utrustningskväll innan avresan. Viktigt att man är rätt utrustad och är det första gången har man många frågor. Måste ju även vara ett gyllene tillfälle om man kör ihop med någon butik som säljer passande utrustning. Även trevligt att träffa sina reskamrater innan resan. Högsta betyg till Morgan!"
Ann-Charlott Sandström (Veckokurs i toppturer kring Riksgränsen och Narvik, 30-03-2014)

"Fantastiska turer av växlande svårighetsnivå. Mycket god stämning i gruppen där guiden var en viktig del. Många bra tips som gavs i den stund problemen dök upp - då kommer man lättare ihåg dem än som enbart teoretisk kunskap. Guiden var duktig på att se sådana saker och också att jämka ihop gruppens olika nivåer."
Inger Jonsson (Veckokurs i toppturer kring Riksgränsen och Narvik, 22-03-2015)

"Tack för en fantastisk vecka Morgan! "
Niklas Funk (Veckokurs i toppturer kring Riksgränsen och Narvik, 22-03-2015)

"Högalpin klättervecka i Chamonix med vår mycket skicklige bergsguide Morgan Sahlén som erbjöd hög säkerhet, utmaningar till gränsen till min nivå och med glädje gjorde detta äventyr till en höjdpunkt i livet!"
Jonas Johansson (Klättervecka i Chamonix, 23-08-2015) 

MorganSalén


Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.

Namn:

Telefon:

Epost:

Din fråga eller intresseanmälan
© 2021 Mountain Guide Travel