Försäsongsträning 2011

Nu är det dax att träna!
I höst tänkte vi på Mountain Guide Travel, Houdini och Playground att det skulle vara kul att stärka både ben och armar tillsammans med er. Vi kommer därför att arrangera träningskvällar sista veckan i månaden resten av året. Varje tillfälle har ett eget tema med en expert som tipsar och delar med sig av sin kunskap.

Det kommer att finnas flera olika intensitetsnivåer att välja mellan så att alla kan delta oavsett fysisk status och förmåga, alla är välkomna. Bokar dig gör du till höger här på hemsidan, bredvid datumet ser du temat för kvällens pass. 

24 november – Klättring
November - en riktig mellansäsongsmånad, men klättra kan man göra året om! Ikväll har vi förmånen att få träna med någon som gjort klättringen till sin livsstil i ordets rätta bemärkelse! Hanna Mellin klättrar för att hon tycker att det är kul och jämfört med många andra klättrare på topp-nivå så har hon sin egen filosofi om hur hon tränar. Det viktigaste verkar var att komma iväg och klättra med polarna snarare än att följa strikta program och speciella dieter. Att det fungerar ser man på hennes resultat! Här har du chansen att få ta del av allt från hur man tar ett jam-grepp till hur man förbereder sig för storväggsklätting i Yosemiite! 

Träningen äger rum på Klättercentret på Telefonplan 18:00-20:00:
http://www.klattercentret.se/svenska  

Ta med egen sele och klätterskor eller hyr på klättercentret. Inträde löser du på plats själv. Har du inte grön eller rött kort så får du hjälp med att bli säkrad av oss!

Väl mött! 

 

Träningskvällarna arrangeras ihop med

 

Houdini logga
 

undefined

Antal dagar: ca 2 timmar

Pris: Det kostar inget att träna!

Välkommen att använda formuläret om du undrar något eller vill bli kontaktad för att få mer information.